У луцьких школах відлунав останній дзвінок. ВІДЕО

У луцьких школах відлунав останній дзвінок. ВІДЕО

Привітання, щасливі обличчя дітей і посмішки батьків та вчителів – так урочисто у луцькій школі №15 провели свято останнього дзвоника. 

Особливим це свято є для 11-класників, – йдеться у сюжеті Сфера-ТВ. 

Вони уже з сумом згадують останній навчальний рік і розуміють, що попереду доросле життя.

Не приховують своїх емоцій і батьки, і бабусі з дідусями.

Для вчителів школи останній дзвоник – це свято зі сльозами на очах. Їм шкода відпускати з рідних стін випускників, яким присвятили 11 років свого життя.

Не менше останньому дзвонику радіють й інші учні школи, адже попереду літні канікули і багато вільного часу на розваги та відпочинок. Але найголовніше, вони знають, що 1 вересня ще повернуться у стіни рідної школи.

Нагадаємо, цього дня Перший завітав на свято прощання зі школою у кілька міських навчальних закладів. 

У луцькій школі №9 зворушливо попрощалася із випускниками, а решті учнів дирекція та вчителі побажали гарного відпочинку на літніх канікулах.

Останній дзвінок продзвенів 25 травня і у луцькій школі № 1. Як повідомили в адміністрації школи, цьогоріч навчальний заклад випустив 83 учні, два з яких закінчили школу екстерном.

Цього дня і для школярів луцької гімназії №4 продзвенів останній дзвінок. Директор Олександр Мишковець повідомив, що цьогоріч школа випускає 78 учнів.

У луцькій школі №2 останній дзвоник відсвяткували з танцями, співами та віршами.

Луцька школа №3 з кульками та голубами в небо проводжала у доросле життя 28 випускників.

Цьогоріч урочисту лінійку у школі №25 провели лише для випускників 11-х, 9-х та 4-х класів. Також участь у святі взяли і «першачки».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Харкові під час ЗНО у абітурієнтки почалися пологи
Наступна новина У системі оформлення біометричних паспортів стався збій
Останні новини
Схожі новини