У луцькій бібліотеці книги «відправляють на карантин»

У луцькій бібліотеці книги «відправляють на карантин»
Фото ілюстративне

У Луцькій центральній бібліотеці для дітей прочитані книги впродовж десяти днів зберігають на обсервації. Таких книг нині 300.

Про це Суспільному розповіла заступниця директора книгозбірні Ніна Бочарова.

Від початку відкриття бібліотеки після карантину, взяти книги прийшли вже більше 200 читачів. Книги, якими користувалися, - ставлять на окрему поличку.

«Ми вибрали такий стелаж, який рухається. Діти приносять книжки, ми їх складаємо, позначаємо стікерами число. Вони там лежать 10 днів на карантині», - розповідає бібліотекарка Ірина Гаджиєва.

Щороку Луцька міська центральна бібліотека для дітей обслуговує 3 тисячі 700 читачів, розповіла бібліотекарка Ніна Бочарова. В книгозбірню нині приходять нові читачі, - каже Оксана Січкар.

«Від початку роботи після карантину, до нас записалося 10 читачів. Діти заскучили за книгами, перечитують ті, які вдома. Якщо зовсім маленькі діти, то приходять їхні батьки», – розповідає Оксана Січкар.

Зі слів заступниці директора книгозбірні, читальні зали в умовах карантину поки не працюють.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Не два, а один негативний тест». МОЗ змінює правила виписки пацієнтів з COVID-19
Наступна новина «Усі мали супутні хвороби». На Волині за минулу добу померло троє людей, інфікованих COVID-19
Останні новини
Схожі новини