«Карабас Барабас» оновив меню. Розповідаємо про вогняну курку, смажені серця і решту смакоти

«Карабас Барабас» оновив меню. Розповідаємо про вогняну курку,  смажені серця і решту смакоти

У травні в броварні «Карабас Барабас» оновили меню. Додалося і салатів, і страв з мангалу, і видів екзотичного пива. 

«Карабас Барабас» працює у Луцьку більше п’яти років. Заклад не припиняє дивувати новинками, як у пивній карті чи меню, так і в розвагах. Тут на очах у відвідувачів, варять смачне ексклюзивне крафтове пиво та готують чимало смачненького.

Родзинка закладу – мангал у залі. А тому можна не лише бачити, як готують твої улюблені страви, а й поспілкуватися з поваром щодо мистецтва смаження м’яса.

Розповідаємо про страви нового меню «Карабаса Барабаса».

Брускети «Тримай язика за зубами»

Це смачна страва – тости з грильованим язиком та поєднанням грецького горіху, язика і сиру «Фета».

Пікантні смажені курячі серця

Також у «Карабасі» відтепер можна скуштувати пікантні смажені курячі серця в суміші перців, карамелізовані в меді.

Картопляний салат

У новому меню додалося салатів, наприклад, картопляний - апетитна мішанка з вареної бульби, квашеного огірочка та смажених печериць, заправлена гірчичним соусом. Чудово підійде для людей, які не вживають м’яса

Салат з печеного буряка та «Фети».

Для гурманів смакуватиме  Доволі оригінальне поєднання печеного бурячку, фети та грецьких горіхів. Заправляється авторським соусом з часникової олії та лимонного соку.

Вогняна курка

Ще одна новинка – це вогняна курка, адже відтепер її готують на грузинський манер, тушкуючи у вершково-часничному соусі. Традиційно подається з печерицями, легким салатом та печеною картоплею.

Скумбрія під соусом

Також відтепер у меню є порційна скумбрія. Смачна риба з оригінальним соусом. Відтепер не потрібно рахувати вагу, адже оплачуєш готову страву!

Ель манго-маракуя

До речі, вже у червні можна буде скуштувати й нове екзотичне пиво. Так, за словами пивовара Олександра Томашевського – це буде доволі оригінальний напій. ІРА маго-маракуя – це світлий ель, зварений з додаванням набору спеціальних ароматичних фруктових сортів хмелю. Напій матиме яскраво-виражений аромат манго та маракуя.

      *       *      *

Традиційно у броварні транслюють найважливіші футбольні матчі. А нещодавно започаткували традицію – щоп’ятниці проводити концерти кавер-гуртів, а у суботу транслювати виступи відомих культових виконавців.

Тож лучан та гостей міста запрошують душевно проводити свої вечори у «Карабасі Барабасі».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Мені не соромно». Ігор Гузь оголосив, що йде на вибори в 19 окрузі на Волині
Наступна новина У «Проліску» відпочивають особливі діти
Останні новини
Схожі новини