У Луцькій громаді підняли тариф на вивезення сміття 

У Луцькій громаді підняли тариф на вивезення сміття 

У Луцькій громаді підняли тариф на вивезення сміття для мешканців багатоквартирних та приватних житлових будинків.

Про це стало відомо у середу, 15 травня, під час засідання виконавчого комітету луцької міської ради, передає ВСН

Наміри про здорожчання послуги, яку надає підприємство «Луцькспецкомунтранс», оприлюднила напередодні на сайті Луцька міська рада.

Як йдеться у повідомленні, необхідність збільшити тариф виникла через зміни у законодавстві України, а також через зміну норм надання послуг із вивезення побутових відходів у населених пунктах Луцької громади на 2023-2027 роки.

Так для багатоквартирних і одноквартирних будинків у Луцьку послуга «вивіз сміття» замість чинного тарифу 38,56 грн вартуватиме 59,75 грн. Для одного прописаного у квартирі мешканця вивезення сміття на місяць здорожчало на 21,19 грн.

Для власників приватних будинків у Луцьку тариф із вивезення твердих побутових відходів з 43,43 грн зріс до 61,62 грн. Послуга для одного мешканця на місяць збільшується на 18,19 грн.

Також «Луцькспецкомунтранс» збільшив вартість послуги із вивезення сміття для мешканців багатоквартирних та одноквартирних будинків у селах, які входять до Луцької громади. Зокрема, тариф для одного прописаного мешканця на місяць із 26,72 грн підвищився до 39,01 грн. Здорожчання становить 12,29 грн.

Для мешканців приватних будинків у селах Луцької громади послуга із вивезення сміття з 28,72 грн  здорожчала до 41,94 грн.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині авто збило 62-річного велосипедиста
Наступна новина У Луцьку внесли зміни в деякі автобусні маршрути
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні