У луцькій Нацгвардії служить художник. ФОТО

У луцькій Нацгвардії служить художник. ФОТО
Андрій  Наумик

У військовій частині 1141 Національної гвардії України проходить службу талановитий юнак Андрій  Наумик, солдат військової служби за контрактом.

Андрій проходить військову службу на посаді повара, – розповідають у частині.

«Те, що талант готувати смачні страви на кухні повар Андрій має – всі знають, а те, що він ще є талановитим художником – ні. Його картини вражають, хоча хлопець не має спеціальної освіти. Він самоучка, всі тонкощі малювання опановував самостійно. Військовослужбовець на питання: «Що його надихає?» відповів просто: «Я помічаю красу в буденних дрібницях та отримаю задоволення від того, що можу це все відобразити на полотні олівцем».

«Персональної виставки картин у Андрія ще не було, проте ми сподіваємось, що все у нього попереду. І свій талант він буде і надалі розвивати».

«Творчість потрібно популяризувати», - сказав командир військової частини 1141 підполковник Василь Гуртовський. – «Багато людей на сьогоднішній день цікавляться творчістю. А творчість художника завжди була, є і буде популярною – тим паче, що вона відображається і розвивається під час проходження військової служби у лавах Національної гвардії України, у нелегкий для України час».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волинь привезуть тіло військового Миколи Вільчинського: змінили час зустрічі
Наступна новина У Володимирі вандали поруйнували дитячий майданчик. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні