У луцьких тролейбусах будуть нові валідатори. ВІДЕО

У луцьких тролейбусах будуть нові валідатори. ВІДЕО

Валідатори, які закупили у березні 2017 року за більш як мільйон гривень у тролейбуси підлягають списанню. За словами директора ЛП Володимира Пуца, вони застарілі: ручні, тобто видають чек після певних маніпуляцій кондуктора і з ними не можна розраховуватися карткою. Отож, треба закупити нові, які відповідають європейським вимогам, − електронні.

Та перш ніж говорити про встановлення у електротранспорті валідаторів останнього покоління, треба оновити машинну базу. А так багато грошей місто немає. Зараз курсують всього 42 тролейбуси на лініях. Загалом їх 65. Кожен тролейбус ремонтують раз на тиждень. Коли пощастить − раз на два тижні. На капітальному ремонті постійно більше трьох машин.

Зараз тривають переговори по закупці тролейбусів із Польщі. Але, коли вони курсуватимуть по місту, чиновники, поки не беруться коментувати. Мовляв, на папері ще ніяких домовленостей немає.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чи приєднають волинське село до Торчинської ОТГ? ВІДЕО
Наступна новина Вчені розповіли, які ліки призводять до ожиріння
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні