Луцький «Благомед» запровадив платні консультації по телефону. Які лікарі? Скільки це коштує?

Луцький «Благомед» запровадив платні консультації по телефону. Які лікарі? Скільки це коштує?
Медичний центр «Благомед» у Луцьку

Луцький медичний центр «Благомед» запровадив платні консультації лікарів у телефонному режимі. Консультують двоє сімейних лікарів і один ендокринолог. Консультація коштує 200 гривень і може тривати до 30 хвилин.

У коментарі «Першому» головна лікарка медичного центру «Благомед» Ольга Назаревич розповіла: консультації потрібні передусім людям з підвищеним ризиком захворіти на коронавірус – літнім людям і тим, у кого хронічні захворювання.

«Через карантин медицний центр «Благомед» певний час був закритий. Ми змушені були продумати і облаштувати всі необхідні умови, в яких наш центр зміг би надавати допомогу пацієнтам у нових умовах. Після відкриття керівниками центру було прийнято рішення про те, що деяким лікарям доречно працювати у форматі телефонних консультацій», - каже Ольга Назаревич.

Консультація вартуватиме 200 гривень і обмежена в часі – триватиме 30 хвилин. Проводитимуть її за попереднім записом.

Консультуватимуть сімейні лікарі Людмила Ярмолюк та Світлана Смаль, ендокринолог Тетяна Редзій.

Чому саме ендокринолог і сімейний лікар?

За словами головної лікарки МЦ «Благомед», саме ендокринологи і сімейні лікарі найчастіше контактують з пацієнтами із ГРВІ та пацієнтами із «зони ризику».

«До сімейних лікарів найчастіше звертаються пацієнти із симптомами ГРВІ. Щоби їм не йти в клініку заради власної безпеки і заради безпеки інших відвідувачів, краще робити це у телефонному режимі», - зазначає Ольга Назаревич.

«Щодо ендокринолога, то саме серед пацієнтів такого лікаря є дуже велика когорта людей із «зони ризику» важкого перебігу коронавірусу. Це пацієнти з цукровим діабетом та з порушеннями імунної й ендокринної системи. Їм у період каратину краще консультуватися в телефонному режимі» – додає головна лікарка «Благомеду».

Як розраховуватися?

Розрахуватися за консультації можна буде через мобільбний додаток «Приват24» або через термінал, кажуть у «Благомеді».

«Дійсно, людині зручніше це зробити з допомогою «Приват24», бо для того, щоби сплатити за консультації через термінал, треба вийти з дому до найближчого терміналу. Але якщо це старша людина і в неї немає додатку «Приват24» у телефоні  чи доступу до інтернету, то замість неї це може зробити будь-хто з родичів, як і зрештою, вийти до терміналу. Деталі оплати, як і коли відбуватиметься консультація лікаря, усім, хто звертатиметься, пояснить адміністратор закладу», - каже головна лікарка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні запрацював додаток для контролю самоізоляції. Невикористання - штраф за порушення
Наступна новина В ООН заявляють про спалах домашнього насильства під час карантину
Останні новини
Схожі новини