У Луцькому ботанічному саду затримали чоловіка з наркотиками

У Луцькому ботанічному саду затримали чоловіка з наркотиками

У Луцьку 17 травня військовослужбовці під час охорони громадського порядку затримали громадянина, який мав при собі наркотики. Про це йдеться на сторінці військової частини 1141 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України у Facebook.

Під час патрулювання на автомобілі групою швидкого реагування у складі лейтенанта Гаврилова Іллі, старшого сержанта Войтюка Романа та солдата Волчука Богдана увагу нацгвардійців привернула неосвітлювальна частина ботанічного саду, в якій знаходилася група молодих людей.

Правоохоронці на чолі з працівником поліції непомітно наблизились до підозрілої компанії. Побачивши наближення військовослужбовців, майбутній затриманий раптово почав вивертати свої кишені, проте завдяки досвіду, навченості та рішучим діям старшого сержанта Войтюка Романа порушника вдалось зупинити. Під час огляду затриманого виявили наркотичну речовину.

«Громадянин своєю нервовістю одразу викликав мою підозру, проте на законні вимоги діяв з розумінням, вже з бесіди затриманим нам стало зрозуміло, що молодий чоловік має заборонені для вживання речовини», – розповів лейтенант Ілля Гаврилов.

Чоловіка затримали і доставили до Луцького відділу Нацполіції.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На луцьких підприємців чекають нові перевірки
Наступна новина Аварія в Луцьку: автомобіль розтрощило, є потерпілі
Останні новини
Схожі новини