У луцькому магазині «Апельсин» – акція на дві моделі проекторів. ВІДЕО

У луцькому магазині «Апельсин» – акція на дві моделі проекторів. ВІДЕО

У луцькому магазині «Апельсин» діє акція на дві моделі проекторів фірми Tecro. 

Акційна пропозиція триватиме до кінця березня.

Так, на модель Tecro PJ-1010 у магазині діє акційна пропозиція – 4400 гривень.

Tecro PJ-1010  –  універсальний  і компактний проектор з роздільною здатністю 800х480. Проектор призначений для широкого кола завдань. Він може використовуватися для проведення презентацій, тренінгів, під час зборів та брифінгів, а також для домашнього перегляду фото та відеоматеріалів.

Він підтримує відтворення матеріалів у Full HD якості. Важлива перевага проектора Tecro PJ-1010 у використанні лазерної веб-лампи, ресурс якої – 50 000 годин. Така лампа забезпечує цілком достатній рівень яскравості та контрастності.

Підключення до джерела відеосигналу виконується  через порти  HDMI, VGA, USB, AV. Завдяки компактним габаритами і невеликій вазі  проектор легко розміщується у сумці або рюкзаку.

Також у «Апельсині» діє акційна пропозиція  на модель Tecro PJ-1020 – 4900 гривень

Це багатоцільовий і порівняно компактний мультимедійний лазерний проектор. Від базової моделі він відрізняється підвищеною яскравістю і контрастністю. Забезпечена чудова чіткість картинки і максимальна передача кольору.

Роздільна здатність проектора становить 800х480.

Такі проектори використовують для завдань, які потребують високої деталізації або максимальної яскравості. Він застосоувається для бізнес-презентацій, а також для показу слайдів, а також для показу фото та відеоматеріалів. Проектор також обладнаний веб-лампою з ресурсом 50 000 годин.

Акційна пропозиція від магазину «Апельсин» діє до 31 березня.

Придбати акційні товари ви можете у магазині «Апельсин», який знаходиться за адресою: Луцьк, вул. Євгена Сверстюка, 1, 2 поверх.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами: (0332) 71-11-41, (095) 567-87-87.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як обрати бруківку: від практичної до дизайнерської. ФОТО
Наступна новина Робота з безпілотниками та збільшення кількості бобрів: юні волиняни презентували «лісові» проекти
Останні новини
Схожі новини