У Луцькому НТУ – флешмоб до Міжнародного дня студентського спорту. ФОТО

У Луцькому НТУ – флешмоб до Міжнародного дня студентського спорту. ФОТО

Традиційно 20 вересня відзначається Міжнародний день студентського спорту.

У Луцькому національному технічному університеті також відбулися заходи, приурочені до цього дня, повідомляє інформаційний відділ Луцького НТУ.

Читайте більше: Показали, як у Луцькому НТУ випускали бакалаврів. ВІДЕО

Зокрема, це свято було започатковано Генеральною конференцією ЮНЕСКО за ініціативи Міжнародної федерації студентського спорту (FISU), членом якої є Спортивна студентська спілка України.

20 вересня о 12:30 одночасно по усіх закладах вищої освіти стартував всеукраїнський флешмоб – підтягування на перекладині.

«Луцький НТУ – заклад вищої освіти з добре розвинутим спортом. Тож, хай щастить, ми зі всіма!», - змотивував присутніх учасників «здорової» акції ректор Луцького НТУ Петро Савчук.

Читайте більше: Показали, як у Луцькому НТУ відреконструювали басейн. ФОТО

У флешмобі взяли участь не лише здобувачі освіти, а й викладачі, серед яких доцент кафедри фізичної культури, спорту та здоров’я, майстер спорту з карате, кандидат у майстри спорту з поліатлону, кандидат в майстри спорту з рукопашного бою Олександр Панасюк.

«Дотично ми, аби популяризувати спорт, провели серед студентів забіг на 1 км та футбольний матч, за результатами якого відбудеться відбір кращих до збірної команди університету», - додав завідувач кафедри фізичної культури, спорту та здоров’я Луцького НТУ Сергій Савчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Порушення графіку і забиті автобуси: чим «грішать» волинські перевізники
Наступна новина Баранчук не готовий сказати, чи буде депутатом Луцької міськради
Останні новини
Схожі новини