У луцькому парку буде світловий тунель і танцювальний майданчик

У луцькому парку буде світловий тунель і танцювальний майданчик
Світловий тунель. Фото ілюстративне

У центральному парку Луцька планують облаштувати світловий тунель на зразок того, що є у парку імені Горького в Москві, а також танцювальний ретромайданчик.

Про це в інтерв’ю «ВолиньPost» розповів радник міського голови Ігор Поліщук.

Посадовець розповів, що у парку планують відремонтувати алею вздовж дамби, а також заїзд від вулиці Глушець до зоопарку і до спорткомплексу «Спартак». На території спорткомплексу хочуть облаштувати три волейбольні майданчики з невеликими трибунами, роздягальнями і душовими. Роботи почнуть цього року.

«Думаю, коли там будуть волейбольні майданчики, то ми дооснастимо там обладнанням для стріт-воркауту. Можливо, обладнанням, як в Києві. Там – вуличні тренажери. Це буде місце у парку для занять спортом», – розповів Ігор Поліщук.

«Будемо робити ще одну світлову атракцію. У парку імені Горького в Москві є гарний світловий тунель. Хочемо зробити щось на зразок цього в Луцьку. Цей тунель буде знаходитися між двома мостами, які ми відновили на тій дорозі, що веде від алеї ліхтарів до дамби», – сказав він.

Також у парку планують облаштувати танцювальний ретромайданчик.

«Я минулого року був в Одесі. На Дерибасівській є невеличка імпровізована сцена, на якій грають студенти одеського училища культури. Туди приходять літні люди просто потанцювати, відпочити. Людей – маса, емоції – чудові. Задоволення навіть просто подивитися на таке. Думаю, це буде і для літніх людей, і для молоді. Можливо, там в певні дні буде класична музика, в інші – ретро, ще в якісь – сучасна», – пояснив Ігор Поліщук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Фейсбук боротиметься з сумнівними дописами про медицину і лікування
Наступна новина Під Луцьком продають особливий таунхаус з гаражем. Ціну знижено лише до 10 липня
Останні новини
Схожі новини