У луцькому парку хочуть зробити велосипедний стадіон

У луцькому парку хочуть зробити велосипедний стадіон
Фото ілюстративне

У Луцьку в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки планують облаштувати велосипедний стадіон.

Про це йшлося у вівторок, 19 лютого, під час засідання комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, – повідомляє інформаційне агентство ВолиньРоst.

Начальник управління містобудування та архітектури Веніамін Туз розповів, що у 2015 році розробили детальний план території за зоопарком. Раніше там передбачали легкоатлетичний стадіон, проте нині Федерація велосипедного спорту просить внести зміни у проект і облаштувати велосипедний.

«Попередній проект був непоганий, але він зупинився на стадії відсутності співфінансування. Зараз же хочуть зробити стадіон для bmx. Там хочуть проводити змагання європейського рівня», - зауважив він.

Голова комісії Андрій Козюра відзначив, що для лучан ліпше зробити легкоатлетичний стадіон, адже багато хто займається бігом. До того ж, поблизу розташовані два навчальні заклади, які могли б його використовувати. Він запропонував поки не вносити це питання на розгляд ради і обговорити його з громадськістю. Тож у підсумку його зняли з розгляду.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Юна волинянка – переможниця міжнародного фестивалю мистецтв
Наступна новина Гривня зміцнилася: курс валют в пунктах обміну Луцька на 19 лютого
Останні новини
Схожі новини