У луцькому «політесі» обрали Короля та Королеву. ФОТО. ВІДЕО

У луцькому «політесі» обрали Короля та Королеву. ФОТО. ВІДЕО

В обласному центрі обирали Короля та Королеву Луцького національного технічного університету.

У п’ятницю, 11 травня, у стінах Волинського академічного обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка подію розпочали «Z-Show» із світлодіодним шоу, а під час музичної композиції, яку виконав оркестр драмтеатру, учасники конкурсу вийшли на сцену.

Ведучі заходу Микита Чибар та Інна Мархевка представили глядачам 9 пар, які раніше вибороли титули Міс та Містерів свого факультету або коледжу.

Далі учасники подолали 5 конкурсів, які для них підготували.

Першим із ним стало відеопредставлення, відеоператором яких був Нараз Дубина, який за 3 дні зняв 18 роликів.

Відеооператор Назар Дубина

Другим конкурсом було костюмоване дефіле, де методом жербкування визначили, які країни показуватимуть студенти, а саме – Київська Русь, Іспанія, Японія, Греція, Бразилія, Італія, Скандинавія, Шотландія та Індія.

Під час інтелектуального бліцу в учасників перевіряли їхні розумові здібності. А далі найцікавіше — конкурс талантів, на якому вони показали свою вправність у співі, танцях, малюванні та навіть єдиноборстві. Завершальним став конкурс танець-дефіле.

Між конкурсами для глядачів розігрували подарунки від спонсорів свята.

А оцінювали конкурсантів ректор Луцького НТУ Петро Савчук, арт-директор нічного клубу «Hollywood» та «SkyBar» В’ячеслав Яворський, начальник філії Волинського обласного управління АТ «Ощадбанк» Андрій Паскевич, керівник танцювальної школи «Diamond» Анна Рекретюк, маркетолог Будівельної компанії «Інвестор» Ірина Новосад, генеральний директор туристичної компанії «Free Road» Максим Закрижевський та президент Асоціації іноземних студентів при Вищій школі економіки в місті Бидгощ Сергій Зінченко.

Отож, на заході спочатку нагородили Міс та Містера глядацьких симпатій онлайн – Діану Савчук та Дениса Коменду, потім Міс та Містера глядацьких симпатій залу — Ірину Домнюк та Андрія Бартошука.

Далі обрали переможців у номінаціях «Посмішка» (Валентина Кметь та Денис Коменда), «Стиль» (Ірина Домнюк та Володимир Серветник), «Елегантність» (Марія Кіпець та Андрій Поліщук), «Креативність» (Олександра Зеленко та Юрій Андрощук), «Талант», (Марія Федорець та Георгій Супрунюк) «Оригінальність» (Анастасія Переходько та Андрій Протасюк) та «Загадковість» (Ілона Свид та Владислав Савенюк).

Віце-міс стала Олена Соловенюк, а віце-містером – Андрій Бартошук.

Звання королеви ЛНТУ отримала Діана Савчук, а короля – Олександр Симончук.

«Z-Show» із світлодіодним шоу

Конкурсанти під час інтелектуального бліцу

 

Глядачі. які брали участь в розіграші призів

Журі виставляють оцінки учасникам конкурсу

Текст та фото Іванна СОЛОМАНЧУК.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Побиття українця в Польщі: прийшов до тями, але не розмовляє
Наступна новина Якою буде погода у Луцьку та області 13 травня
Останні новини
Схожі новини