У Луцьку лікують ясна інноваційним методом

У Луцьку лікують ясна інноваційним методом
Фото ілюстративне

У луцькій «Стоматології ДЕНТА», що на вулиці Конякіна, 14 почали лікувати захворювання пародонту (тканин, що оточують зуб) інноваційним методом.

Тепер з такими захворюваннями, як пародонтит, пародонтоз та гінгівіт, тут борються методом плазмотерапії, - розповідає лікар-стоматолог Богдана Гріффін.

Лікар каже, що захворювання пародонту – одні з найпоширеніших у стоматології. Хронічні захворювання ясен та інших тканин навколо зуба руйнують кістку і, як наслідок, зуби починають хитатись і навіть можуть випасти. Основні симптоми цих захворювань – кровоточивість ясен, оголення шийки зуба, рухомість зубів, неприємний запах з рота.

Останнім часом для боротьби із захворюваннями пародонту у світі активно використовують метод плазмотерапії. Фактично це лікування власною кров’ю.

«Для цього у пацієнта беруть приблизно 15 мілілітрів крові. Пробірку з кров’ю поміщають у спеціальну центрифугу, де відбувається сепарація. Після цього багату на тромбоцити плазму ін’єкціями вводять у ясна. За бажанням пацієнтів процедура може проводитись під місцевою анестезією», - пояснює стоматолог.

З її слів, введення такої плазми запускає регенерацію тканин, вони проростають новими капілярами. Як наслідок, тканини отримують більше кисню і швидше відновлюються.

Унікальність цього методу в тому, що неможливе виникнення алергії чи індивідуальної реакції, адже для лікування використовується власна кров.

За консультацією звертайтесь у клініку «Дента». Також тут практикують інноваційний метод вирівнювання зубів без брекетів та лікування головних болей через нормалізацію функції скронево-нижньощелепного суглобу.

Адреса: м. Луцьк, вул. Конякіна,14

Телефон: (099) 333 83 88

(0332) 78 75 42


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історію про Томос вже цьогоріч вивчатимуть в школах
Наступна новина Як будують «Струмочок» під Луцьком: відео з висоти пташиного польоту
Останні новини
Схожі новини