У Луцькому замку «Карабас» пригощатиме стейками та іспанським хамоном

У Луцькому замку «Карабас» пригощатиме стейками та іспанським хамоном

Вже на вихідних, 27-28 липня у Луцьку відбудеться фестиваль «Пива та м’яса». Цікаві страви та смачне ексклюзивне пиво у замку презентуватиме й броварня «Карабас Барабас».

Шостий рік у Луцьку працює унікальний заклад – «Карабас Барабас». Саме тут, на очах у відвідувачів варять смачне, крафтове пиво. Однак влітку хочеться побільше бути на свіжому повітрі, тож скуштувати пива можна буде у Замку Любарта. Так, броварня представить свої напої на фестивалі «Пива та м’яса», який відбудеться на вихідних.

Відвідувачі зможуть більше дізнатися про кожен з видів пива та таємниці приготування улюбленого напою. Також кухарі готуватимуть смачні закуски: стейки, м’ясні чіпси, іспанський хамон.

У «Карабасі Барабасі» розкажуть, який з видів пива з чим поєднується та допоможуть зробити вихідні незабутніми. То лучан та гостей міста запрошують у замок на фестиваль.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Луцьку просять заборонити маршрутникам їздити «в шортах, тапочках і з оголеним торсом»
Наступна новина Фільм про рак «Я, Ніна» знімає оператор з Луцька
Останні новини
Схожі новини