Фільм про рак «Я, Ніна» знімає оператор з Луцька

Фільм про рак «Я, Ніна» знімає оператор з Луцька

Художній фільм «Я, Ніна», який створюють у рамках однойменного проекту телеведучої Яніни Соколової, знімає оператор Сергій Михальчук.

Фільм «Я, Ніна» розповідає історію жінки Ніни Сокіл, яка пережила рак. Сценарій написаний на основі реальної історії. Як відомо, нещодавно телеведуча Яніна Соколова вразила Україну, розповівши, що працювала, борючись з раком. Вона поборола рак і хоче тепер допомагати це роботи іншим.

Молода успішна журналістка Ніна здається цілком щасливою: коханий чоловік, двоє дітей, улюблена робота, друзі та молодість. Проте одного дня їй діагностують рак. Ніні роблять операцію з видалення внутрішніх жіночих органів. Оперує онкологиня Олександра, молода лікарка з міжнародним досвідом. Саме вона стає для Ніни найближчою людиною, точкою опори та символом одужання. Ніна намагається утримати статус-кво на роботі та вдома, але хвороба змушує змінюватись. Закоханість, виснажливі медичні процедури та інший ритм життя допомагають Ніні знайти глибший контакт із собою. Жінка починає дихати на повні груди та діє так, як не діяла б ніколи раніше. Витримавши натиск надмірно допитливих колег та зіткнувшись із глибокою самотністю, Ніна знаходить в собі сили, щоб почати все з нової сторінки.

Наразі триває збір коштів на зйомки фільму. До нього вже є великий суспільний суспільний інтерес. У команді, яка працює над картиною: Ольга Куровець (автор сценарію), Володимир Харченко-Куликовський (режисер), Міла Родіна (друга режисерка), Олеся Корженевська (продюсерка), Сергій Михальчук (оператор), Влад Дудко (художник-постановник). У головних ролях: актриса Валерія Ходос, Яніна Соколова, музикант Валерій Харчишин.


Сергій Михальчук – відомий український кіноператор, який народився в Луцьку. До 17 років жив та навчався в обласному центрі. Знімав такі фільми, як «Поводир» та «Мамай» Олеся Саніна, «Матч» Андрія Малюкова та багато інших. Призер багатьох міжнародних кінофестивалів.


Яніна Соколова виступить на гутірці під час фестивалю «Бандерштат». Разом з нею до Лууцька приїдуть і учасники знімальної групи фільму «Я, Ніна».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькому замку «Карабас» пригощатиме стейками та іспанським хамоном
Наступна новина На сесію виносять питання про обрання голови Волиньради
Останні новини
Схожі новини