У луцькому зоопарку поселили врятованих песців

У луцькому зоопарку поселили врятованих песців
Джерело фото: poznavayka.org

У луцькому зоопарку поповнення: до звіринця привезли трьох песців.

Полярні лисички добре перенесли дорогу і наразі обживаються у луцькому зоопарку, повідомляють на сторінці закладу у Фейсбуці.

«Цих полярних лисичок врятувало від смерті те, що у людському світі підходить під формулювання «не такий, як усі». А ще - збіг обставин. Бо вони - донедавна мешканці звіроферми, де тварин розводять для хутра. І виявилося, що саме ці песці, так би мовити, неформат. Їхні шубки на шуби не підходять через те, що не надто пухнасті. Їх мали просто знищити, але, на щастя, втрутилися небайдужі і тварин просто привезли до Київського зоопарку. Ну а далі ви вже знаєте», – йдеться у дописі.

Відомо, що песців назвали Альфа, Мовчун і Самі. Керівництво зоопарку запрошує лучан приходити до зоопарку, аби помилуватись на тваринок. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцькому зоопарку плануть облаштувати будинок матері і дитини

 

Давненько не ділилися з вами гарними новинами, чи не так? Вибачте-пробачте, вже виправляємося! Отож, листопадовою приємністю стала поява у нас трьох песців. Усі нормально пережили дорогу й уже звикли до нових умов проживання. Але не це в цій історії найважливіше. Тішомося, що переїзд до Луцька - то є для цих тварин шанс на життя. Новосели - подарунок від нашого постійного партнера та просто хорошого друга Київський зоологічний парк загальнодержавного значення. Тут уже є такі пухнастики, тож збільшити колекцію запропонували Луцьку, на що ми радо погодилися. І запевняємо: зробимо усе, щоб вони жили у нас довго та комфортно. ... Цих полярних лисичок врятувало від смерті те, що у людському світі підходить під формулювання "не такий, як усі". А ще - збіг обставин. Бо вони - донедавна мешканці звіроферми, де тварин розводять для хутра. І виявилося, що саме ці песці, так би мовити, неформат. Їхні шубки на шуби не підходять через те, що не надто пухнасті. Їх мали просто знищити, але, на щастя, втрутилися небайдужі і тварин просто привезли до Київського заапарку. Ну а далі ви вже знаєте... Отож, приходьте - пустотливі "хлопчиська" Альфа, Мовчун і Самі, яких зазнімкував Павло Березюк, подарують вам гарний настрій. Як і інші наші підопічні, яких уже кілька сотень особин ;) А ще Луцький зоопарк - то чудова можливість помилуватися осіннім різнобарв'ям. Бо ми все робимо з любов'ю, як і належить у місці найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста! П.С. І слідкуйте за нашою сторінкою, бо на цьому гарні новини нинішнього тижня тільки починаються!

Posted by Луцький Зоопарк on Monday, 12 November 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Медики прокоментували стан чоловіка, який зістрибнув з мосту
Наступна новина Графік відключення світла у Луцьку на 13 листопада
Останні новини
Схожі новини