У Луцькому зоопарку закликають не викидати харчі, а приносити тваринам

У Луцькому зоопарку закликають не викидати харчі, а приносити тваринам

У Луцьку на проспекті Волі працівники зоопарку помітили викинуті булки прямо біля смітника. У зоопарку закликають приносити такі харчу тваринам.

«Ці фото зроблені сьогодні вранці. Один із наших працівників, прямуючи на роботу, виносив сміття. І побачив біля контейнерів таку "картину" - кілька десятків булок просто валялися на землі. У Луцьку, в дворах на проспекті Волі!!!

Їх просто зібрали і принесли в зоопарк. Бо наразі ми працюємо в режимі економії. На щастя, наші постійні партнери з нами. Але, сподіваючить на швидку перемогу, готуємося, що боротьба може ще тривати якийсь час.

Люди, будь ласка, залишайтеся людьми. Окупантів ми переможемо однозначно і беззапечно. Але ще треба перемогти і неадекватів у собі.

Отож, наша мінііструкція!

Продукти харчування мають термін придатності. Коли їх незначна кількість, то ними можна підгодовувати птахів та бездомних тварин. Але - лише залишати усе потрібно без залишків будь-яких упаковок.

Якщо ж протермінованої продукції багато, то у Луцьку є зоопарк, який має дві з половиною тисячі особин у колекції та чимало тварин, яких ми просто підгодовуємо. Зараз прийняли навіть на утримання тварин із зоомагазинів. Плюс завжди підгодовували диких пернатих, що осідають на наших територіях.

Готові прийняти усе, що ми можемо використати для харчування наших підопічних. Зв'язуйтеся з нами. І пам'ятайте - кожен наш крок має наслідок! Усе буде Україна!

Борімося - поборемо!

П.С. На фото - і знахідки, і їхнє застосування», – йдеться у повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині окупанти можуть почати глушити зв'язок та інтернет
Наступна новина Макрон провів окремі телефонні розмови з Зеленським та Путіним
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні