У Луцькраді розповіли, чому «топить» Луцьк. ВІДЕО

У Луцькраді розповіли, чому «топить» Луцьк. ВІДЕО

Після сильних опадів Луцьк плаває.

Ймовірною причиною підтоплень владці називають погано вичищені решітки дощової каналізації, – йдеться в сюжеті 12 каналу.

У підприємстві, відповідальному за це, зазначають, що після останньої зливи забило решітки на вулицях Гнідавській та Конякіна.

«Вся суть в тому, що десь в певний період за порядок на решітках відповідали ті, хто проводив прибирання на цій проїжджій території. На сьогоднішній день скинули все це на «комунтранс», нікого не цікавить – він проїжджу частину прибере, значить, решітки можуть бути неочищені», – каже директор КП «Луцькспецкомунтранс» Валерій Кузьмич.

Аби поліпшити становище, комунальники встановлюють додаткові решітки, проте це не вирішить питання глобально. Зокрема досі є проблеми з водовідведенням у районі проспекту Відродження, адже у цей район стікають каналізаційні води не лише з прилеглих вулиць, а й із сусіднього масиву Липини. Тому труби в цьому мікрорайоні не можуть впоратися з такою кількістю дощової води.

Вирішили проблему, запевнили у Луцькраді, зможе будівництво нової лінії зливової каналізації.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку після зливи «попливла» одна із вулиць. ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина День Незалежності в Луцьку: програма заходів
Наступна новина У Луцьку сформують «каральні загони», які ловитимуть «автохамів»
Останні новини
Схожі новини