У Луцьку сформують «каральні загони», які ловитимуть «автохамів»

У Луцьку сформують «каральні загони», які ловитимуть «автохамів»
джерело фото: департамент муніципальної варти

Депутати Луцької міської ради дали вказівку муніципальній варті сформувати спеціальні загони, які б штрафували водіїв, котрі паркуються на газонах.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, – пише ІА Волинські новини.

Менеджер з регіонального розвитку КП «АвтоПаркСервіс» Анатолій Носалюк почав нарікати, що на авторинку не всі місця для паркування зайняті, а це не дає можливість підприємству належно заробляти.

«Є проблема з паркуванням на газонах. Ми вже неодноразово зверталися в поліцію, але результату небагато, вони цим особливо й не хочуть займатися. Та і притягнути до відповідальності водія важко, бо коли він не в авто, то протокол не складеш», – бідкався посадовець.

Голова комісії Андрій Козюра запропонував, аби за паркуванням водіїв на зелених зонах стежили муніципали.

«Треба доручити муніципальній варті сформувати «каральні загони», аби ті двічі на тиждень ходили на авторинок і штрафували порушників за те, що ті паркуються на газонах. І хай стоять там і чекають водія, він же ж прийде. Особливу увагу треба звернути на сутиацію на вулицях Єршова та Індустріальна. А за 10 днів хай нам звітують», – запропонував депутат.

Присутні члени комісії одностайно підтримали таку пропозицію.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У місті на Волині водій припаркувався на тротуарі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькраді розповіли, чому «топить» Луцьк. ВІДЕО
Наступна новина Волинян кличуть повчитися створювати «розумні міста»
Останні новини
Схожі новини