У Луцьку 8-річний хлопчик усю ніч сам блукав вулицями міста

У Луцьку 8-річний хлопчик усю ніч сам блукав вулицями міста

Дитину виявили працівники управління карного розшуку сьогодні вранці у центрі Луцька.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Хлопець розказав, що проживає в Зміїнці, а його забрав до себе батько, який з ним, його мамою та двома сестрами разом не проживає. Однак учора ввечері батько відійшов, і школяр загубився. Цілу ніч блукав він вулицями Луцька, поки вранці його не знайшли поліцейські.

Через півгодини правоохоронці встановили особи батька та матері хлопця, ще через певний час жінка приїхала в управління поліції і забрала сина. На той момент його нагодували, відігріли та провели з ним виховну розмову. З’ясувалось, що школяр хоче стати поліцейським, однак його батько має інші плани на сина та навчає його поганим справам, як-от, крадіжкам.

«Але ми віримо, що в житті бувають знакові зустрічі: таким має стати і сьогоднішнє знайомство Данила з працівниками карного розшуку. З батьком ми обов’язково також поспілкуємось та притягнемо його до адміністративної відповідальності за неналежне виховання. Хлопцеві ж та його рідним зичимо сили та мужності втілити свої мрії в реальність!», - йдеться у дописі. 

 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Боратині будуть збирати продукти для обласного госпіталю ветеранів війни
Наступна новина Головнокомандувач ЗСУ заявив, що перемир'я на Донбасі витримується вже 70 днів
Останні новини
Схожі новини