У Луцьку автівка збила з ніг чоловіка, який йшов з дитиною

У Луцьку автівка збила з ніг чоловіка, який йшов з дитиною

У Луцьку молодики на автівці збили з ніг чоловіка, який йшов по дорозі з дитиною і втекли з місця події, – про це у спільноті «Наш Луцьк» написав Роман Шевчук.

«Сьогодні став свідком хамства, борзості і зневаги по відношенню до пішохода з дитиною. Старший чоловік проходив дорогу з малим хлопчиком (чи то син, чи внук невідомо), а молоді пихаті парубки на авто здійснюючи маневр розвороту і виїзду на дорогу просто збили його з ніг (хлопчик встиг відскочити), на щастя, удар був легенький і чоловік не постраждав», – йдеться у дописі.

Але обурливим для чоловіка є те, що той горе-водій зі своїм товаришем не просто не вийшли на допомогу чи хоча б поцікавились станом пішохода (а вони добре побачили, що сталось), а просто з насмішкою на обличчі чкурнули на дорогу і відразу ж втекли.

«Та все ж я встиг здійснити фотофіксацію номера їхнього авто (фото нижче). Тож прошу всіх небайдужих поширити запис і зробити цих горе-водіїв відомими. До речі це все відбулось на Соборності, 26», – пише очевидець.

За словами Романа Шевчука, чоловік почував себе добре (без видимих ушкоджень). Записав номер авто і сказав що спробує їх віднайти (яким чином мені невідомо).

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відбудеться благодійний концерт з нагоди 15-річного ювілею хору «Покров»
Наступна новина На Волині ремонт шкіл почнеться з квітня. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини