У Луцьку авто збило жінку: водій втік з місця ДТП

У Луцьку авто збило жінку: водій втік з місця ДТП

У Луцьку на вулиці Конякіна вчора, 25 лютого, автомобіль збив пішохідку. Жінку госпіталізували у лікарню в стані середньої важкості.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік, виклик про наїзд на пішохода надійшов у швидку близько 20:29. Бригада медиків надавала допомогу жінці віком близько 40 років.

Медики діагностували у постраждалої закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забійну рану волосяної частини голови. Її у стані середньої важкості госпіталізували у медичний заклад.

Нині постраждала перебуває на лікуванні у Луцькій міській клінічній лікарні.

Як відомо, водій авто втік з місця ДТП. На місці аварії працювала слідчо-оперативна група, яка встановлювала обставини автопригоди та опитувала свідків. Чи вдалося встановити особу водія – невідомо.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У боях за Україну загинув Герой з Волині Сергій Дімітров
Наступна новина Волинянин намагався незаконно ввезти в Україну «передачу» на 300 тис гривень
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні