У Луцьку автомобіль на смерть збив жінку. ФОТО

У Луцьку автомобіль на смерть збив жінку. ФОТО

Автомобіль Renault Duster збив двох жінок на перехресті вулиць Карпенка-Карого та Чорновола у Луцьку. У результаті аварії одна жінка загинула на місці, іншу госпіталізували.

Про це повідомив активіст руху «Євро Волинь» Радим Романюк. Зі слів активіста, автомобіль учасника ДТП перебуває на місці пригоди, пише ІА Волинські новини.

Як повідомила речниця волинських патрульних Ольга Бузулук, водій Рено Дастера скоїв наїзд на 2 жінок. 70-річна загинула на місці. 64-річну шпиталізували. Обоє вони – лікарі. За словами водія, переходили дорогу через перехрестя і практично вибігли на проїжджу частину, не встиг зреагувати.

З власних джерел Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо, що жінка, яка загинула, працювала у Луцькому центрі первинної медико-санітарної допомоги №3. Другу постраждалу з важкими травмами шпиталізували в Луцьку міську клінічну лікарню.

Фото: «Волинь 24».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Обшуки у Луцькому міськрайонному суді проводить НАБУ, - джерела
Наступна новина Уряд підтримав легалізацію майнінгу в Україні
Останні новини
Схожі новини