У Луцьку безплатно обстежуватимуть ясна

У Луцьку безплатно обстежуватимуть ясна

12 травня у рамках Дня здорових ясен, який проходить з ініціативи Європейської Федерації Пародонтологів, лучани зможуть безплатно обстежити ясна на наявність захворювань. Обласний центр Волині уже вдруге долучається до цієї благочинної всеукраїнської акції.

В Україні її ініціатором є Українська Академія Парадонтології (UAP).

Кожен охочий зможе пройти скринінг-тест та безплатний огляд ясен. Для цього достатньо зареєструватися на сайті http://perio.com.ua та вибрати найближчу до вас стоматклініку.

Наразі пройти діагностику можна буде у трьох медзакладах: «Стоматології Ярини Куцик», у стоматкабінеті «32 перлини» та у лікаря-стоматолога Ірини Просимців.

Захід організовується з метою поширення знання про захворювання ясен, способи превентивного лікування парадонтиту, а також запобігання можливим неприємним наслідкам захворювання.

«Існують достовірні докази того, що парадонтит впливає на загальне здоров‘я організму. Він викликає загрозу розвитку інфаркту чи інсульту, має негативний вплив на перебіг вагітності та напряму корелює з підняттям рівня цукру при цукровому діабеті. Крім того, є багато не таких складних , але негативних наслідків: неприємний запах з рота, кровоточивість ясен, втрата зубів.

Найчастіше люди чують про це, і купують іншу зубну пасту. Але паста не лікує, а лиш маскує симптоми. Основна і єдина причина пародонтиту - зубний камінь і некоректна гігієна. Лікування ж може бути як досить простим на початкових стадіях (зняття зубних відкладень), так і дуже складним і дороговартісним , коли ситуація задавнена. Не зволікайте! Прийдіть на огляд!», - закликає стоматолог Ярина Куцик, голова Волинського осередку UAP.

Пройти огляд можна буде у суботу, 12 травня, у вищезгаданих клініках. Стоматологи прийматимуть лучан за попереднім записом.

Більше інформації можна дізнатися на сайті, на сторінці #СтоматологіяЯриниКуцик та за номерами телефонів: 0332 724224, 0505352174 – стоматологія Ярини Куцик; 0501335917 – Ірина Просимців.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ПриватБанк підтвердив статус найкращого роздрібного банку України
Наступна новина У кабінеті заступника Луцького міського голови Рачкова проводять обшук. ФОТО
Останні новини
Схожі новини