У Луцьку біля РАЦСу провели свято для дітей. ФОТО

У Луцьку біля РАЦСу провели свято для дітей. ФОТО

9 вересня, у День народження міста Луцька, управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організувало чудове свято «Я – лучанин, я - лучанка». 

Про це пише «ВолиньPost».

Читайте також: Палац учнівської молоді гостинно «відчинив двері» лучанам. ФОТО

Упродовж дня площа Героїв Майдану перетворилася на дитяче містечко наповнене цікавими розвагами, - повідомили на сайті луцької мерії.

Майстер-класи, художній пленер, інтерактиви та розваги, цікаві вікторини, розважальна анімаційна програма, батут, танцювальний флешмоб, бульбашкова дискотека згуртували навколо себе маленьких лучан.

Особливу увагу дітей та їх батьків привернули дитячі розвиваючі студії, презентуючи свою роботу. 

Нині усі діти захоплюються конструктором LEGO і на нашому святі дітей-легоманів чекала молода команда науково-технічної студії «Robocamp». За допомогою платформи LEGO Education усі мали нагоду реалізовувати власні ідеї у реальному часі та спробувати себе в якості юних дослідників, інженерів, математиків. 

Читайте також: У Луцьку відбувся марш за здоровий спосіб життя. ФОТО

Різномаїття майстер-класів від працівників управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та представників Волинського державного центру естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів захоплювали дітей своє увагою.

Особливо яскраво пройшов танцювальний флешмоб від хореографа Волинського державного центру естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів. Діти та їх мами активно долучалися до танцю.

Усміхнені дитячі личка доповнила веселими та яскравими образами, майстер з бодіарту, вчитель образотворчого мистецтва закладу загальної середньої освіти № 15, Наталія Байдюк.

Також на фестивалі було проведено конкурс малюнку на асфальті «Моя домівка-Луцьк». На завершення свята дітей чекала бульбашкова дискотека.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відбувся марш за здоровий спосіб життя. ФОТО
Наступна новина Волиняни вже витратили більше 14 млн. грн з бюджету програми «Доступні ліки»
Останні новини
Схожі новини