У Луцьку біля центру краси покрали вазони. ФОТО

У Луцьку біля центру краси покрали вазони. ФОТО
фото з допису в Facebook

Поблизу центру краси Bomond у Луцьку покрали вазони.

Про це у Facebook написала Anastasiya Demchuk.

«Переповнюють емоції, але пост не можу не написати! Так, МИ любимо КРАСУ – красу створювати - це наша улюблена справа, тому ми створюємо її і навколо нас. Хто був, в нашому закладі це знають на 100%. Нас скрізь оточують квіти, як в салоні так і зовні! ТАК, МИ ТИМ ПИШАЄМОСЬ! Бо це приємно нам, та всім навкруги», – пише користувач.

«Сьогодні прийшла на роботу – та перед входом в Bomond мене чекала НЕПРИЄМНА НЕСПОДІВАНКА – 4 шикарних вазони, які прикрашали наш фасад ЗНИКЛИ! Ну як тут бути спокійним?! Як треба зовсім не поважати СЕБЕ, ДЕРЖАВУ, своє рідне МІСТО – щоб таке вчинити?!» – обурюється Анастасія Демчук.

«Саме завдяки таким як ми, наше місто привітне та затишне – А ЗАВДЯКИ ТАКИМ ПОТВОРАМ, ЩО РОБЛЯТЬ ТАКИ КРАДІЖКИ (я вам хочу сказати, пакували квіти не в дешеву машину – установлена на камері відеонагляду) – вбивають в нас ентузіазм створювати красу! От так ми намагаємось стати кращими?» – додає вона.

Нагадаємо, нещодавно горщик з-під вазона поцупили поблизу магазину на вулиці Шопена.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: По-шпигунськи: з’явилося відео, як поцупили горщик з-під магазину в центрі Луцька. ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Депутати ініціюють перевірку якості ремонту за бюджетні кошти
Наступна новина У Ковелі презентують колекцію старовинного народного одягу
Останні новини
Схожі новини