У Луцьку буде більше «розумних зупинок»

У Луцьку буде більше «розумних зупинок»

У Луцьку за кошти бюджету громади планують продовжити проєкт «Розумні зупинки», який раніше впровадили за грантові кошти. 

Як зазначив під час оперативної наради у понеділок, 5 червня, Луцький міський голова Ігор Поліщук, чимало звернень від лучан надходить з проханням встановити більше «розумних зупинок», передає ВСН

«Це дуже зручно, жителі громади задоволені. Є де зарядити телефони, де подивитися зрозумілий графік транспорту», – зазначив він.

Тож він звернувся до департаменту ЖКГ з дорученням взятися за продовження цього проєкту і в майбутньому встановити такі зупинки у інших мікрорайонах. Зокрема, на відремонтованому проспекті Волі та на віддалених від центру вулицях: Дубнівській, Львівській, в мікрорайоні ЛПЗ, щоб максимальна кількість людей могла користуватися цими зручностями. 

Після пропозиції, яку підготує департамент, на ці потреби, пообіцяв мер Луцька, виділять кошти з міського бюджету.

Нагадаємо, проєкт «Розумні зупники», реалізовувався у Луцьку в рамках проєкту «Використання екологічних і розумних технологій у системі громадського транспорту міста Луцька», що фінансувався у співпраці із Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини через Engagement Global gGmbH та Сервісної служби «Міста в єдиному світі», програма Nakopa.

Сума грантових коштів становила 6,5 мільйона гривень. У межах проєкту було встановлено 9 зупинок (5 великих та 4 малих) та 22 табло.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Перевищив швидкість і попався: луцькі патрульні затримали злочинця, який був у розшуку
Наступна новина Врятував побратимів, втримавши палаючий вертоліт: спогади про полковника з Волині Сергія Хоміка
Останні новини
Схожі новини