У Луцьку буде триденний благодійний ярмарок до Дня святого Миколая

У Луцьку буде триденний благодійний ярмарок до Дня святого Миколая

У Луцьку відбудеться триденний благодійний ярмарок до Дня святого Миколая. Ярмарок відбуватиметься 16-18 грудня на першому поверсі РЦ «Промінь» з 12:00 по 19:00.

Відвідувачі зможуть придбати оригінальні подарунки ручної роботи для рідних, а також стати благодійниками і долучитися до купівлі онкогематологічного аналізатора для онковідділення Волинської обласної дитячої лікарні.   Організатори – РЦ «Промінь», Інформаційне агентство «Конкурент», Громадянський Рух «СВІДОМІ», «Сіті Парк» та Волинська обласна державна адміністрація, пише ІА «Конкурент».

Читайте також: Розіграш подарунків та фотозона. Як вулицями Луцька бігали «Миколаї»

Тут ви зможете купити креативний святковий декор, крафтові мила, незвичайний керамічний посуд, прикраси та багато іншого. Все – зроблене руками майстрів з Волині.  Окремо на заході можна буде придбати фетрові вироби соціального проекту «Тепла іграшка надії». Гроші від реалізації цих іграшок спрямовують на боротьбу з раком шийки матки серед жіночого населення Волині. 

Крім ярмарку, 18 грудня на гостей чекають дитячі майстерки з виготовлення святкових сувенірів та програма за участі Святого Миколая. Детальнішу програму організатори обіцяють оприлюднити згодом. 

Долучитися до доброї справи можна, перерахувавши гроші безпосередньо на рахунок онкогематологічного відділення за такими реквізитами:

КП «Волинське обласне територіальне медичне об'єднання захисту материнства і дитинства» Волинської обласної ради
ЄДРПОУ 42078561
м. Луцьк, вулиця Загородня, 20
43008
р/р в ПриватБанк UA 463052990000026004000803370
Призначення платежу: «для придбання аналізатора онкогематологічного». 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на Набережній зіткнулися 4 автівки. На дорозі – величезний затор
Наступна новина «Олеся» – це дивовижна історія кохання». Волинян запрошують на виставу в драмтеатр
Останні новини
Схожі новини