У Луцьку через громадську ходу перекриють рух на центральних вулицях

У Луцьку через громадську ходу перекриють рух на центральних вулицях
Фото ілюстративне (джерело - Волинь24)

У Луцьку 20 лютого вшановуватимуть пам’ять Героїв Небесної сотні. Під час проведення заходів перекриють рух транспорту на кількох вулицях у центрі міста.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

О 12:00 біля пам'ятного знака «Волинські Герої Небесної сотні» на меморіальному комплексі «Вічна Слава» відбудеться вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні.

Захід продовжиться громадською ходою за маршрутом: меморіальний комплекс «Вічна Слава» – проспект Василя Мойсея – вулиця Винниченка – Театральний майдан, де біля пам'ятного фотостенду «Герої Небесної сотні – Загинули за єдність України» вшанують подвиг учасників Революції гідності.

До участі запрошують представників виконавчих органів Луцької міської ради, галузевих підприємств, установ та організацій міста.

Окрім того, під час проходження громадської ходи вулицею Винниченка, проспектом Василя Мойсея рух транспорту буде призупинено.

Читати також: Луцьк пам’ятає: фоторепортаж із вшанування загиблих захисників


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Загострення на сході. Бій закінчився, один український воїн загинув
Наступна новина В обмілілому Світязі миють автомобілі, – місцеві мешканці
Останні новини
Схожі новини