У Луцьку через негоду дерева потрощили автомобілі. ФОТО

У Луцьку через негоду дерева потрощили автомобілі. ФОТО

У Луцьку сильний вітер повалив дерева. Деякі з них попадали на припарковані автомобілі. 

Про це інформують у пресслужбі патрульної поліції та ГУ ДСНС у Волинській області. 

Так, за останню добу луцьким патрульним неодноразово надходили повідомлення від громадян про те, що через сильні пориви вітру на їхній автомобіль впало дерево. Внаслідок цього транспортні засоби заявників отримали механічні пошкодження.

Зокрема, 7 лютого, о 13:25 надійшло повідомлення рятувальникам про те, що на легковий автомобіль на вулиці Млиновій у Луцьку впало дерево. На місці події працювало чергове відділення групи рятувальних робіт.

За допомогою крана рятувальники припідняли повалене дерево, відбуксирували транспортний засіб на безпечну відстань, а тоді за допомогою бензопили розрізали стовбур і гіляччя.

Патрульні наголошують громадянам, зважайте на погодні умови. Коли на вулиці вітряно — не паркуйте свої транспортні засоби:

  • біля рекламних щитів;
  • під деревами;
  • під балконами;
  • під лініями електропередач.

Також на вулиці потрібно бути пильними і пішоходам. Якщо ж ви потрапили у скрутне становище через негоду — телефонуйте за номером 102.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині горів житловий будинок. ФОТО
Наступна новина Ошукували людей в Інтернеті: на Волині судитимуть двох громадян рф та жительку Житомира
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні