У Луцьку чоловік посеред ночі скидав сміття на берег річки

У Луцьку чоловік посеред ночі скидав сміття на берег річки

У Луцьку затримали чоловіка, який скидав сміття з вантажівки поблизу моста через річку Стир на вулиці Ковельській.

Порушників виявили 23 червня близько 2:30 інспектори ГШР департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, які патрулювали містом. 

Мешканці міста повідомили на телефон гарячої лінії відділу «Групи швидкого реагування» (067-0000-967), що у них є підозри, нібито на вулиці Ковельській невідомі особи вночі вивозять та скидають будівельне сміття. Як виявилося, спостереження громадян не були марними. 

Цієї ночі інспекторам-муніципалам вдалося вполювати порушника. Після профілактичної роботи, вони склали на чоловіка адміністративний протокол за ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Довідка
Стаття 152. Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів. 
Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності - від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі кожен 8 випускник - «золотий» медаліст
Наступна новина «Перший на природі»: «Волинська Мекка» або село, де досі збирають лісовий мед. ФОТО
Останні новини
Схожі новини