У Луцьку чоловік впав у п'ятиметровий котлован. Він знаходиться у вкрай важкому стані

У Луцьку чоловік впав у п'ятиметровий котлован. Він знаходиться у вкрай важкому стані

4 січня об 11:46 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в Луцьку в районі вулиці Привокзальної чоловік упав у викопаний для ремонту теплотраси котлован, завглибшки 5 метрів. Чоловіка помітила перехожа й викликала рятувальників. Стан його зараз важкий. Зараз він у реанімації.

Про це розповіла Суспільному лікарка Луцької міської клінічної лікарні Юлія Лісовецька.

Медики кажуть, на вигляд чоловіку 30-35 років. Особу травмованого нині з'ясовують правоохоронці. До лікарні його привезла бригада швидкої.

"Загальний стан вкрай важкий, на момент огляду був без свідомості, тиск не можна було виміряти, він в стані загального переохолодження. Тіло холодне, покрите мармуровим відтінком. Температуру теж не вдалось виміряти на приймальному", - розповіла лікарка приймального відділення.

Котлован, у якому знайшли чоловіка знаходиться на території гаражного кооперативу "Залізничник". Яму викопали ще в листопаді, кажуть місцеві.

Чоловіка який знаходився у воді на дні котловану побачили перехожі. Один зі свідків, Олександр Свередюк розповів Суспільному, що до приїзду рятувальників травмований ще був при свідомості.

"Видно, що голова розбита, він піднявся і по пояс був у воді, стояв і дивився, холодно йому", - каже Лучанин.

На поверхню травмованого дістали за допомогою медичних нош. На той момент чоловік вже був без свідомості, - каже речниця волинських рятувальників Ірина Варварук. Як він потрапив у котлован і скільки пробув у воді наразі невідомо.

Нині усі обставини з'ясовує поліція. Як розповіла Суспільному речниця Ольга Бузулук, травмований, ймовірно - безхатько. Правоохоронці внесли відомості до реєстру досудових розслідувань, йдеться про порушення правил будівництва.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Послали» депутатів і накинулись на журналістку: як у Підгайцівській сільраді реагують на запити
Наступна новина За добу коронавірус виявили у понад 5 тисяч українців. Майже 14 тисяч – одужало 
Останні новини
Схожі новини