У Луцьку чотири дні поспіль фіксують температурні рекорди

У Луцьку чотири дні поспіль фіксують температурні рекорди

У вівторок, 2 квітня, в обласному центрі Волині синоптики зафіксували черговий температурний максимум. Це вже четвертий день поспіль стовпчики термометрів показують рекордну температуру

Про це повідомляє Волинський обласний центр з гідрометеорології.

Відомо, що 2 квітня стовпчики термометрів у Луцьку показали +24,5°С. Цей показник перевищив на 1,2°С рекордне значення 2017 року.

Варто відзначити, що у Волинському обласному гідрометеоцентрі, спостереження на метеостанції Луцька ведуться із 1947 року.

До слова, рекордною температура також була 30 і 31 березня. 30 березня стовпчики термометрів показували +23,5°С. Попереднє рекордне значення цього дня фіксували у 1947 році, тоді було +21,4°С, а 31 березня температура повітря в Луцьку перевищила на 2,9°С рекордне значення 1968 року і склала +24,6°С.

Ще один рекорд зафіксували 1 квітня, тоді температура повітря на 5,3°С перевищила попередній показник, зафіксований у 2017 році і становила +26,4°С.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З Луцька на фронт передали квадрокоптери, РЕБи та EcoFlow
Наступна новина На Волині знайшли мертвою 79-річну жінку
Останні новини
Схожі новини