У Луцьку дадуть квартиру сім'ї загиблого атовця

У Луцьку дадуть квартиру сім'ї загиблого атовця
Фото ілюстративне

У Луцьку виділять квартиру родині загиблого в аварії атовця Миколи Циплюка.

Про це йшлося у вівторок, 19 лютого, під час засідання комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, – повідомляє інформаційне агентство ВолиньРоst.

Директор департаменту ЖКГ Юрій Крась розповів, що з питанням про передачу квартири на Конякіна, 3а у комунальну власність міста, відповідно до підписаного меморандуму з Луцькрадою, звернувся директор «Луцького домобудівельного комбінату» Руслан Вайман. Спілка воїнів АТО просить виділити цю однокімнатну квартиру сім’ї загиблого військового Миколи Циплюка.

«Він загинув в аварії. У родині залишилися сиротами двоє неповнолітніх дітей», - зауважив директор департаменту ЖКГ Юрій Крась.

Нагадаємо, страшна автокатастрофа 16 грудня 2017 року поблизу села Війниця забрала життя Миколи Циплюка і матері дітей Ольги. За життя Миколи довгий час боролися лікарі, на його потреби кров здали понад півсотні бійців 14-тої бригади, та врятувати багатодітного батька так і не вдалося. 23 грудня чоловік помер.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дівчина, яку в селі під Луцьком збила автівка, знаходиться у реанімації
Наступна новина Графік відключення світла у Луцьку на 20 лютого
Останні новини
Схожі новини