У Луцьку демонтують недіючі блокпости

У Луцьку демонтують недіючі блокпости

У Луцьку демонтують незаконно встановлені обмежувачі руху та недіючі блокпости.

Сьогодні, 18 грудня, члени виконавчого комітету розгянули проєкт рішення про демонтаж конструкцій (обмежувачів руху) на території міста, які розміщуються та встановлюються без відповідних дозвільних документів та перешкоджають вільному руху громадян, автотранспорту, проїзду автомобілів швидкої допомоги, пожежної, прибиральної, аварійної техніки тощо, повідомили у мерії. 

Демонтаж буде здійснено за такими адресами: вул. Братковського, 1, пр-т Відродження, 51, вул. В’ячеслава Чорновола, 14, 18, вул. Гетьмана Сагайдачного, 20, вул. Захисників України, 2, пр-т Молоді, 17-б, пр-т Перемоги, 26, вул. Сергія Тимошенка, 22, вул. Степана Бандери, 24.

Також розглянули проєкт рішення про демонтаж недіючих блокпостів. У документі йдеться, що у зв'язку з військовою агресією російської федерації проти України 24.02.2022 року та високою загрозою наступу агресора зі сторони півночі на території Луцької міської територіальної громади на початку війни вздовж основних магістральних вулиць і доріг, на в’їздах і виїздах у населені пункти були облаштовані блокпости. Для їх облаштування були використані мішки з піском, бетонні блоки, старі автомобільні шини, маскувальні сітки тощо. Ці блокпости уже тривалий час не використовуються, а тому мають занедбаний вигляд.

З метою дотримання законодавства у сфері благоустрою та приведення до належного санітарного стану вулиць і доріг міста, існує необхідність здійснити демонтаж таких блокпостів та прибрати узбіччя доріг від мішків з піском, бетонних блоків, старих автомобільних шин тощо.

Реалізація рішення забезпечить належний естетичний вигляд вулиць і доріг громади.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Переховується від органів досудового розслідування: поліція розшукує волинянина. ФОТО
Наступна новина «Я мрію знову танцювати», — боєць-хореограф, який втратив ногу і проходить реабілітацію в Луцьку
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні