У Луцьку дідусеві-переселенцю без грошей врятували зір

У Луцьку дідусеві-переселенцю без грошей врятували зір
Джерело фото: АиФ

У Луцьку пенсіонера-переселенця з Луганської області Олександра Бєлих прооперували, не взявши з нього грошей.

74-річний чоловік у 2014-му поїхав із Алчевська в санаторій до Києва і додому більше не повернувся. Поки пенсіонер лікувався, на Сході почалася війна, – пише Волинь-нова.

Разом з іншими його привезли на розподільчий пункт, де можна було вибрати місце проживання в Західній Україні. Чоловік зупинився в будинку престарілих у Луцьку і живе в ньому вже чотири роки.

Коли зір почав падати, у нього не було грошей. Від пенсії колишнього сталевара залишалося кілька сотень гривень щомісяця. У благодійному фонді, куди звернувся по допомогу, обіцяли дати 500 гривень.

Однак операцію пенсіонерові таки зробили – лікарі офтальмологічного центру Волинської обласної клінічної лікарні та керівництво цього медзакладу ввійшли в становище і прооперували коштом лікарні. А за кришталик заплатив владика Михаїл, митрополит Волинський і Луцький УПЦ КП. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Луцькраді прокоментували ідею створення вулиці Івана Корсака
Наступна новина Назвали вимоги до фірми, яка встановлюватиме валідатори у громадському транспорті Луцька
Останні новини
Схожі новини