У Луцьку до кінця року хочуть відремонтувати ще 68 ліфтів

У Луцьку до кінця року хочуть відремонтувати ще 68 ліфтів

За перше півріччя в Луцьку відремонтували всього 55 ліфтів на суму понад 2 млн грн, до кінця року мають відремонтувати ще 68.

Про це інформував директор департаменту економічної політики Олександр Озінович під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства 17 серпня, – повідомляє ІА «Волинські новини».

«Відповідно до затверджених графіків проведення капітальних ремонтів ліфтів, які відпрацювали гранично встановлений термін - 25 років, впродовж півріччя здійснили ремонт 55-ти ліфтів в 24-х будинках, в тому числі й у ОСББ. Коштів витратили 1,97 млн грн. Окрім цього сума співфінансування мешканців склала 842,2 тис. грн. До кінця року заплановано провести ремонт ще 68-ми ліфтів», - повідомив Олександр Озінович.

Як розповідав раніше директор департаменту житлово-комунального господарства міськради Юрій Крась, після ремонту ліфти оглядають експерти й визначають термін, на який ліфт можна запускати в експлуатацію, а це від 4 до 8 років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк увійшов до трійки міст України з найбільш брудним повітрям
Наступна новина Боєць Нацгвардії у Луцьку під час відпустки затримав нетверезого винуватця ДТП
Останні новини
Схожі новини