У Луцьку дочка загиблого військового презентувала виставку картин. ФОТО

У Луцьку дочка загиблого військового презентувала виставку картин. ФОТО

Виставку картин під назвою «Відродження» дочка загиблого АТОвця з Володимира-Волинського Крістіна Смірнова презентувала в обласній бібліотеці для юнацтва.

Ця виставка стала дебютом молодої художниці, пишуть «Волинські новини». 

Читайте також: На Волинь приїде народна артистка України Ніна Матвієнко

Під час презентації своїх робіт дівчина розповіла, що для неї мистецтво є медитацією, яка лікує та надихає.

«У картинах я відображаю емоцію, яку відчула і показую її на полотні. Приємно, що є люди, які в мене вірять більше, ніж я сама, а це надихає. Особливо це цінуєш в моменти коли важко, бо тоді не хочеться далі нічого робити. Особливо я люблю малювати портрети.

Був такий випадок, що побачила портрет мами, написаний кольоровими олівцями й мені дуже захотілося теж так спробувати. Я пішла купила олівці й спробувала намалювати маму. Тоді відчула в середині позитивну емоцію й вирішила продовжувати. У кожного є своя медитація, моя – писати картини. Це виліковує.

Читайте також: Розповіли, чого не вистачає для розвитку туризму на Волині. ВІДЕО

Мій внесок в життя світу – моє малювання», - розповіла дівчина.

Організувати виставку допоміг волонтерський рух «Мeцeнaти для солдата».

Кожну вільну хвилину Крістіна малює, або в голові накидає ескізи майбутнього свого творіння.

«Коли я беру пензель, то це засіб психологічного розвантаження, це можливість передати свої емоції і хоч на кілька хвилин не думати про втрату тата…В моїй творчості велику роль зіграла книга про життя і творчість Ван Гога – «Жага до життя» Ірвіна Стоуна. Художник, якого ніхто не визнавав – продовжував боротьбу, він творив і його підтримував брат. Тому я зрозуміла, що теж допускаю помилки, як і всі, але повинна не здаватися», - розповіла Крістіна.

 

Зауважимо, що тато 20-тирічної Крістіни – старшина роти в 51-шій механізованій бригаді Сергій Смірнов, загинув 29 серпня 2014 року у боях під Іловайськом, під час виходу з оточення у так званому «зеленому коридорі».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Мої пацани танцюють»: як пройшов осінній бал для особливих. ФОТОРЕПОРТАЖ
Наступна новина У Львові жінки, які повернулися з війни, дефілювали в етносукнях. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини