У Луцьку – дві ДТП через нетверезу їзду. ФОТО

У Луцьку – дві ДТП через нетверезу їзду. ФОТО

У  Луцьку за нічну зміну патрульні виявили чотирьох керманичів у стані сп’яніння: двоє з них скоїли ДТП під час дії комендантської години.

Як повідомили в пресслужбі поліції Волині,  на вулиці Дубнівській 25-річний водій автомобіля марки BMW не дотримався безпечної швидкості та не впорався з керуванням. В результаті чого здійснив виїзд на кільце перехресного руху. Результат огляду на стан алкогольного сп’яніння показав результат — 2, 07 проміле. Що перевищує допустиму норму у 10 разів.

Іншого ж водія патрульні виявили на перехресті вулиць Набережна та Шевченка. 30-річний керманич автомобіля Renault не дотримався безпечної швидкості та був неуважним. Через що здійснив виїзд на кільце й пошкодив його елементи. Під час спілкування інспектори помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння винуватець автопригоди відмовився.

Водії отримали протоколи за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та інші адміністративні матеріали згідно із вчиненими правопорушеннями.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коли у соборі Луцька розпочнеться різдвяна служба
Наступна новина На Волині поховали двох Захисників, які віддали життя за Україну. ФОТО
Останні новини
Схожі новини