У Луцьку горіла квартира: госпіталізували жінку з немовлям

У Луцьку горіла квартира: госпіталізували жінку з немовлям

У Луцьку внаслідок пожежі, яка виникла у квартирі будинку на вулиці Потебні, 52а, госпіталізували п'ятимісячну дівчинку в супроводі з мамою.

Про це Суспільному телефоном повідомив керівник диспетчерської служби екстреної медичної допомоги Станіслав Лінік.

Пожежа сталася 5 січня орієнтовно о 16:00.

Нині дитину оглядають лікарі Волинської обласної дитячої лікарні. Як повідомила лікарка карети швидкої допомоги Ірина Левицька, дівчинка була у свідомості та її життю нічого не загрожувало. Зі слів медички, ще трьох дітей забрали працівники соціальної служби.

На місці події працювали рятувальники. Квартира розташована на шостому поверсі. Мешканців під'їзду вивели на вулицю, – розповів заступник начальника 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини Сергій Матвійчук.

"Особовий склад відкрив за допомогою інструменту двері. У квартирі було двоє: дитина до року та її мама. Вивели дитину і маму на вулицю, передали в карету швидкої допомоги", – додав рятувальник.

За попередньою інформацією, зазначив Сергій Матвійчук, сталося загоряння побутових речей на кухні. Причину встановить експертна комісія, деталі ситуації з'ясовують.

У коментарі Суспільному речниця ГУ Нацполіції Волині Ольга Бузулук розповіла, що лучанка виховує чотирьох дітей, сім'я перебуває на обліку служби у справах дітей.

Читати також: Заупокійна свічка і кисневі концентратори. Чому стався вибух в реанімації на Прикарпатті


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині викрили чиновника військкомату, який системно вимагав хабарі з призовників
Наступна новина Волинянка, на яку напав скажений пес, понад 2 тижні у лікарні. Їй покусали голову, руки і ноги
Останні новини
Схожі новини