У Луцьку горів гараж

У Луцьку горів гараж

У Луцьку на вулиці Рівненській трапилася пожежа у гаражі. 

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Волинській області. 

Рятувальники 1-ї ДПРЧ з обласного центру ліквідували пожежу. Причина події — встановлюється.

Загалом протягом минулої доби в області виникло 4 пожежі. 

18 квітня о 07:02 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення від працівників поліції про те, що в селі Бродятине Самарівської громади трапилася пожежа господарчої будівлі, де на місці події виявлено тіло чоловіка 1964 р.н. Для гасіння пожежі пожежно-рятувальні підрозділи Волинського гарнізону не залучались. Причина події - встановлюється.

Надзвичайники 14-ї ДПРЧ селище Ратне з працівниками місцевої пожежної охорони села Гірники приборкали займання господарської споруди в селі Броди Ратнівської громади. Імовірна причина пожежі — пустощі дітей власника з вогнем.

Того ж дня о 19:30 у селі Колодяжне Ковельського району виникла пожежа в літній кухні. Ліквідували загорання рятувальники 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля спільно з працівниками МПО села Любитів. Імовірна причина займання - недолік конструкції димаря.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині за відмову від повістки чоловіка ув'язнили на три роки
Наступна новина До переліку нематеріальної спадщини Волині внесли ще п'ять елементів
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні