У Луцьку хочуть послабити карантин. Готують звернення до ОДА

У Луцьку хочуть послабити карантин. Готують звернення до ОДА
Фото ілюстративне

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт розпорядився підготувати звернення до голови обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, щодо дозволу на пом’якшення карантину у місті Луцьку.

Про це стало відомо 26 травня, під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, – інформують на сайті міськради.

Начальник управління охорони здоров’я Володимир Лотвін зазначив, що індекс інцидентності при цьому становить 11,3% на 100 000 населення, при нормі в 12%. Такі показники відповідають новим вимогам до наступного етапу послаблення карантинних заходів.

Працівники Держпродспоживслужби не припиняють перевірку продуктових ринків у місті Луцьку. За останню добу було виявлено низку порушень вимог до роботи таких ринків, маскового режиму підприємців та відвідувачів, засобів дезінфекції та обладнання торговельного місця захисним екраном.

З підприємцями непродовольчих ринків триває робота із напрацювання норм та вимог до подальшої діяльності.

“Сьогодні у нас є розуміння того, що з 1 червня можливий черговий етап пом’якшення карантину. Висока імовірність того, що запустять громадський транспорт, відкриють дитячі садочки. Тому працюємо в цьому напрямку, готуємося повноцінно ввійти у новий режим роботи.

Я думаю, що наше звернення до обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки стане ще одним поштовхом до запуску громадського транспорту у місті Луцьку”, - зазначив Григорій Пустовіт.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Футбол повертається. МОЗ дозволило відновити матчі
Наступна новина Центральні райони Луцька тимчасово залишаться без води
Останні новини
Схожі новини