У Луцьку хочуть замінити 40 світлофорів і відремонтувати Рівненську

У Луцьку хочуть замінити 40 світлофорів і відремонтувати Рівненську
Фото ілюстративне

В Луцьку планують відремонтувати за грантові кошти вулицю Рівненську. Також її та вулицю Конякіна хочуть освітлити – встановлять  629 вуличних ліхтарів.

Окрім цього планують замінити 40 світлофорів. Про це йшлося 27 лютого під час сесії Луцької міської ради, – повідомляє ІА Волинські Новини.

Луцьк і Хелм заради підвищення рівня безпеки дорожнього руху спільно реалізовуватимуть проект «Покращення безпеки транскордонної дорожньої інфраструктури Хелма і Луцька».

У рамках проекту передбачається проведення ремонту ділянки дороги та облаштування пішохідних і велосипедних доріжок на вулиці Рівненській, встановлення 629 вуличних ліхтарів на вулицях Конякіна та Рівненській, впровадження автоматизованої системи управління рухом (заміна елементів на 40 світлофорних об’єктах), розробка комплексної системи організації руху в місті.

Загальний обсяг видатків складає 34,013 мільйона гривень, із яких 22,102 млн – грантові кошти, 11,911 млн – кошти міського бюджету.

Депутати підтримали проект рішення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині бракує місць в садочках, в чергах – понад тисяча дітей
Наступна новина Україна не поїде на Євробачення
Останні новини
Схожі новини