У Луцьку легковик врізався у маршрутку, є постраждалі

У Луцьку легковик врізався у маршрутку, є постраждалі

Учора, 12 лютого, на вулиці Героїв УПА в обласному центрі легковик «Audi-A6» врізався у маршрутне таксі. Внаслідок автопригоди постраждало двоє людей. За фактом ДТП триває перевірка.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині. 

За кермом легковика перебував 34-річний лучанин. Керуючи автомобілем у нетверезому стані, він допустив зіткнення із маршрутним таксі «Mercedes-Benz Sprinter» сполученням «Луцьк-Кульчин», під керуванням 60-річного жителя Горохівського району. Після зіткнення «Audi-A6» загорілася.

Внаслідок ДТП водій легковика отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували. Також тілесні ушкодження отримала пасажирка маршрутного таксі, 27-річна жителька Ківерцівського району, не госпіталізовувалася.

За цим фактом відомості слідчі внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває перевірка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У зданому будинку ЖК «Парковий квартал» продаються останні двокімнатні квартири
Наступна новина На Волині зловили кабельного злодія
Останні новини
Схожі новини