У Луцьку мама полоненого за добу зібрала 20 тисяч на борди в підтримку захисників Маріуполя

У Луцьку мама полоненого за добу зібрала 20 тисяч на борди в підтримку захисників Маріуполя

У Луцьку з'явилися борди на підтримку полонених захисників Маріуполя. Це стало можливим завдяки ініціативі Наталії Ніколаєвої – лучанки, матері полоненого військового медика Дмитра. Її син майже сім місяців перебуває у полоні, куди потрапив під час оборони Маріуполя.

Про це повідомляє Волинська служба новин. 

Аби нагадати волинянам про полонених захисників Маріуполя, зокрема, медиків, морських піхотинців та воїнів диверсійно-штурмової групи «Ведмеді», жінка вирішила у місті розмістити борди на їх підтримку. Пані Наталя через соцмережу попросила друзів допомогти зібрати 20 тисяч гривень.

«Я лише опублікувала пост, а менше ніж за добу нам вдалося зібрати 20 тисяч 264 гривні. Загалом за ці кошти вдалося орендувати LED-екрани - біля Палацу учнівської молоді та ПостСіті, а також п'ять бордів на проспектах Молоді, Соборності, вулицях Карпенка-Карого, Конякіна та на Рівненській. До того ж, фірма «Брендборд» попередньо надала LED-екран безоплатно. Це уже рішення самого директора», - розповіла Наталія.

За словами жінки деякі борди присвячені усім захисникам Маріуполя, а деякі - воїнам з заводу Ілліча та бійцям ДШГ «Ведмеді».

«Про цих добровольців мало хто говорить, а вони й досі не мають ніяких дотацій від держави, а лише допомогу волонтерів. Люди від щирого серця зголосилися допомогти з коштами, і це лише їх заслуга, а я просто подала ідею. Та й моїх там лише 500 гривень», - розповіла пані Наталя.

Борди оплачені на місяць, але можливо оренду продовжать.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Дратує, коли кажуть: живи заради дітей», – дружина загиблого військового Анна Романова. ІНТЕРВ’Ю


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волиньобленерго повідомило графік погодинних відключень світла по всій області
Наступна новина Волиняни викликали рятувальників, щоб зняли песика, який застряг на даху. ФОТО
Останні новини
Схожі новини