У Луцьку може з'явитися ще один житловий квартал

У Луцьку може з'явитися ще один житловий квартал

У Луцьку планують побудувати новий житловий квартал.

Будівництво збирається розпочали ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536» між вулицями Дубнівською та Глушець, – пише ІА «Волинські новини»

Про це йшлося 24 травня під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Так, на розгляд комісії був винесений проект рішення про надання дозволу на коригування проекту детального плану території в межах вулиць Дубнівської, Глушець та Архітектора Метельницького.

У пояснювальній записці до проекту рішення йдеться про те, що на засідання виконавчого комітету міської ради від 28.03.2017 було прийнято рішення виконавчого комітету міської ради №150-1 «Про затвердження детального плану території в межах вулиць Дубнівської, Глушець та Архітектора Метельницького в місті Луцьку».

Читати також: У Луцьку хочуть відновити будівництво спортивного клубу

Так, в Луцьку міську раду звернулися ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536» з проханням внести зміни до детального плану території в межах вулиць Дубнівської, Глушець та Архітектора Метельницького у місті Луцьку у зв’язку з намірами будівництва житлового кварталу на земельній ділянці між вулицями Дубнівською і Глушець.

Тому виникла необхідність коригування проекту детального плану території в межах вулиць Дубнівської, Глушець та Архітектора Метельницького.

Читати також: Торговий центр чи багатоповерхівка: у Луцьку біля ЖК «Яровиця» почали будівництво. ФОТО

Як пояснив начальник управління містобудування та архітектури Леонід Герасимюк, ЛСТМ №536 викупили маслозавод та хочуть там розташувати житло.

Відтак, комісії рекомендували підтримати проект рішення на засіданні сесії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинський нардеп - про створення Антикорупційного суду
Наступна новина У США вантажівка врізалась у шкільний автобус: 20 постраждалих
Останні новини
Схожі новини