У Луцьку можна скуштувати пиво з манго

У Луцьку можна скуштувати пиво з манго

Броварня «Карабас Барабас» презентувала нове пиво з додаванням манго та ананасу. Спробувати ексклюзивну лімітовану новинку можна у будь-якому закладі мережі.

Традиційно, броварня «Карабас Барабас» дивує шанувальників пінного напою. Цього разу тут зварили EXOTIC EXSTASY Mango&PineApple American Pale Ale.

Напій – це двохсолодовий світлий ель з легкими нотками карамельного солоду та зі смаком ананасу й манго. Має унікальну гіркоту елітних сортів американського хмелю.

Зовсім скоро прийде весна, тож хочеться смакувати яскравими фруктами та наповнити життя оригінальним смаком. Саме тому для нового пива обрали такі фрукти – манго та ананас.

Напій сподобається усім, хто любить ексклюзивний смак з гірчинкою. Традиційно для приготування використали лише натуральні складники. Скуштувати новинку можна у трьох закладах «Карабас Барабас».


Довідково:
Вміст спирту не менше 4,8% об.
Харчова (поживна) цінність (вуглеводів): 5,6 г/100 г
Енергетична цінність (калорійність): 210,00 кДж (51 ккал/100 г)
Масова частка сухих речовин в початковому суслі: 13,5%
Колір EBC - 14
Гіркота IBU - 33


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мокрий сніг та сильний вітер. Синоптики розповіли, якою буде погода у березні
Наступна новина На Волині 12 медзакладів готові лікувати хворих на туберкульоз
Останні новини
Схожі новини