У Луцьку муніципали планують знести 350 незаконних гаражів і сараїв

У Луцьку муніципали планують знести 350 незаконних гаражів і сараїв
Фото - Фейсбук

У департаменті муніципальної варти Луцька готуються знести 350 тимчасових споруд та парканів.

Про це прес-служба муніципалів попередила лучан 28 січня.

Виконавчий комітет вже затвердив рішення про знесення цих тимчасових споруд. По інших незаконних спорудах та конструкціях рішення перебувають в процесі підготовки.

«Як показує практика вже проведених демонтажів, частина власників таких споруд та конструкцій розуміючи, що в них немає відповідного дозволу, сподіваються, що інспектор муніципальної варти до них не прийде. Є і такі, які надіються, що шляхом ігнорування та уникання працівників міської ради та муніципальної варти, а також шляхом агресивної поведінки їм вдасться захистити свій сарай чи то загорожу. Разом з тим, всі ми кажемо, що хочемо жити в європейському місті», – пише прес-служба.

За словами муніципалів, такі сараї, гаражі та паркани, які не мають відповідних дозвільних документів, потрібно або ж узаконити, або ж самостійно знести. У іншому випадку демонтажем займатимуться працівники департаменту муніципальної варти.

«У разі виникнення запитань для отримання необхідних роз’яснень, Ви завжди можете звернутись до департаменту муніципальної варти Луцької міської ради (м. Луцьк, вул. Б. Хмельницького, 17, тел. 723227, 722861)», – йдеться у дописі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Знижки до 50 %: де в Луцьку можна купити бруківку другого сорту
Наступна новина У громаді на Волині почнуть сортувати сміття. ФОТО
Останні новини
Схожі новини