У Луцьку продається розкішна дворівнева квартира. ФОТО

У Луцьку продається розкішна дворівнева квартира. ФОТО

На вулиці Чорновола, 20 у Луцьку продається 5-кімнатна квартира для великої родини. Загальна площа помешкання – 243 кв.м., житлова – 147 кв.м.

Дворівнева квартира розташована на 5 поверсі у цегляному будинку. Згідно проекту планування, вона має 4 кімнати площею 24,7 кв.м.,17,7 кв.м., 28,1 кв.м., 33,8 кв.м., та хол на 43,2 кв.м.

Перший рівень
Другий рівень

Окрім цього, у квартирі є велика кухня площею 31,4 кв.м. де розташовано обідній стіл, за яким вечорами буде збиратись уся родина.

Також тут передбачено три окремі вбиральні і ванна кімната. У квартирі є лоджія, а у цокольному приміщенні – підвал площею 7,3 кв.м.

У квартирі зроблено розкішний ремонт та обладнано якісною побутовою технікою. Кухня повністю укомплектована, як і решта кімнат. Практично у кожній кімнаті є плазмовий телевізор. Окремо є кабінет, простора дитяча кімната, спальня з великим гарним ліжком та італійським гарнітуром і затишна гостьова кімната.

У кожній кімнаті – власний дизайн і відповідно підібрані меблі та елементи інтер’єру. Особливість оздоблення квартири – натуральні матеріали: дерево, шкіра, бронза.

Власники продають квартиру з меблями та всією побутовою технікою. Помешкання ідеально підійде для великої родини, яка полюбляє затишок і комфорт. Квартира розташована на проспекті Чорновола неподалік гіпермаркету «Там-Там». З вікна відкривається гарний краєвид – через дорогу зеленіє парк імені 900-річчя Луцька.

Ціна квартири – 130 тисяч доларів США.

Детальніше за інформацією щодо продажу 5-кімнатної дворівневої квартири на Чорновола звертайтесь за тел: 066 988 75 71


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (2)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Не тільки вчу, а й вчуся у студентів», – професор луцького вишу Наталія Павліха
Наступна новина У луцькій школі затримали жінку, яку підозрюють в обкраданні дітей
Останні новини
Схожі новини